Skip to main content

Sisätilojen laatoitus ja lattiatyöt

Helsinki | Espoo | Vantaa

Laatoitukset uudis- ja saneerauskohteiden märkätiloihin

Laatoituksen on kestettävä kulutusta, kosteutta ja katseita. Toisin sanoen laatoitustyöt vaativat erityistä ammattiosaamista, jolla varmistetaan rakennusmääräysten noudattaminen, nykyaikaisen vedeneristyksen toteuttaminen ja tyylikäs ja siisti lopputulos. Kauniisti toteutetut kylpyhuoneet ovat arjen pientä ylellisyyttä!

Toteutamme laatoitusprojektit laadukkaasti taloyhtiöiden saneerauskohteisiin, rakennusliikkeille ja julkisiin tiloihin pääkaupunkiseudulla.

Lämmin parketti jalan alla luo kodin

Lankkua, kalanruotoa vai mosaiikkia? Perinteistä tammea vai jotain muuta puuta? Parkettivaihtoehtoja on nykyisin huikea määrä, mutta yhtä kaikki parkettilattia on ajattoman tyylikäs ja arvokas valinta. Aito puu tuntuu lämpimältä ja mukavalta jalan alla, ja parketti on pitkäikäinen ja ekologinen valinta, sillä se voidaan hioa ja kunnostaa. Lattia on suurimpia ja näkyvimpiä kodin pintoja – unelmoitko sinäkin toiveittesi lattiasta?

Anna asiantuntijan toteuttaa lattiaunelmasi

Uusi lattia mullistaa asunnon ilmeen, ja me ammattilaiset toteutamme muodonmuutoksen varmasti ja luotettavasti. Asennamme parketti- ja puulattiat, laminaatit, vinyylilankut ja korkkilattiat saneeraus- ja uudiskohteisiin pääkaupunkiseudulla. Ota reilusti yhteyttä, tehdään lattiaunelmistasi totta!

Lattian kunnostus on ekologinen valinta

Parketti- ja puulattiat ovat pitkäikäisiä, mutta ajan myötä ne vaativat kunnostusta. Tummuneen, kellastuneen ja tunkkaiselta näyttävän lattian voi remontoida uuteen loistoon hiomalla ja lakkaamalla tai sävyttämällä. Hionta paljastaa vanhan pinnoitteen alta koskemattoman puun, joka on helppo lakata tai sävyttää raikkaaksi ja moderniksi pinnaksi, joka kestää katseet. Anna vanhan lattian remontointi asiantuntijoidemme käsiin – uudistettu lattiapinta kirkastaa ja uudistaa koko kodin ilmeen!

Pieniä tai suuria rakennustarpeita?

Ota reilusti yhteyttä – meillä on taitoa ja tahtoa auttaa!

  Ecoremppa Oy

  Rakennusten pintojen asiantuntija

  Soita jo tänään!

   info@ekoremppa.fi
   050 380 7700

  Pieniä tai suuria rakennustarpeita?

  Ota reilusti yhteyttä –

  meillä on taitoa ja tahtoa auttaa!

   

   ECOREMPPA Oy

   Rakennusten pintojen asiantuntija

   Soita jo tänään!