Skip to main content

Sisätilojen maalaus ja tapetointi

Helsinki | Espoo | Vantaa

Maalaus ja tapetointi ammattilaiselta

Toteutamme sisämaalaukset ja tapetoinnit remonttikohteisiin ja uudisrakennuksiin laadukkaasti, ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, erilaiset yritykset, kunnat ja yksityishenkilöt pääkaupunkiseudulla. Yhteistyön aloittaminen kanssamme on helppoa ja vaivatonta ja hintamme ovat kilpailukykyisiä.

Uusi maali- tai tapettipinta uudistaa ja raikastaa ilmeen! Meiltä saat perus- ja koristemaalaukset, ruisku- ja käsinmaalaukset. Hoidamme myös tavalliset tapetoinnit, tehosteseinien tapetoinnin ja kuviotapetin kohdistamisen. Yhteistyön aloittaminen kanssamme on helppoa ja nopeaa.

Ekomaalaus on ympäristötietoinen valinta

Käytämme maalausprojekteissa myös ekomaaleja ja haluamme korostaa toiminnassamme ympäristötietoisuutta ja ympäristöystävällisiä valintoja. Ekomaalit ovat esimerkiksi savi- ja kalkkimaaleja, joiden kaikki raaka-aineet ovat peräisin luonnosta. Ne eivät sisällä synteettisiä materiaaleja (kuten muovia), maaöljypohjaisia liuottimia tai säilöntäaineita, ja ovat näin ollen myös biohajoavia. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että maalattuun pintaan ei muodostu muovikalvoa, jolloin rakenteet saavat hengittää vapaasti eikä maalipinnasta vapaudu huoneilmaan haitallisia yhdisteitä. Ekomaalien käyttö on siis paitsi ympäristöteko, se myös varmistaa sisäilman puhtauden.

Nykyaikaiset ekomaalit ovat helppokäyttöisiä, hyvin tarttuvia ja riittävän kestäviä. Luonnonmukaista ekomaalia voi käyttää sisätiloissa lähes mille tahansa pinnalle. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Maalaus- ja tapetointityöt kokonaisvaltaisesti

✓ Käymme työmaalla paikan päällä kartoittamassa tilanteen ja työn laajuuden, teemme tarjouksen ja esitämme alustavasti työn aloitusajankohdan.
✓ Työn laajuudesta riippumatta pidämme aina tilaajan kanssa aloituspalaverin, jossa sovimme työmenetelmät, käytettävät aineet ja aikataulun. Otamme huomioon maalattavan pinnan, sille sopivan materiaalin ja asiakkaan toiveet.
✓ Annamme työllemme 24 kk:n takuun ja materiaalien osalta on voimassa valmistajan kullekin tuotteelle antama takuu.
✓ Pidämme tiukasti kiinni sovituista aikatauluista, työmenetelmistä ja tilaajan laatuvaatimuksista.

Ota yhteyttä

*Pakollinen kenttä

  Ecoremppa Oy

  Palvelemme yrityksiä, kotitalouksia sekä julkista sektoria Helsingissä ja Uudellamaalla.

  Ota reilusti yhteyttä –

  meillä on taitoa ja tahtoa auttaa!

   

   Toimimme pääkaupunkiseudulla, toimitila- ja asuintyömailla, korjausrakennus- sekä uudiskohteissa.